Retained Executive Search

Vezetői szintű fejvadászat, amelyet a vállalatokkal projekt alapú együttműködésben végzünk.

Confidential Search Service

Fejvadász szolgáltatás bizalmas keresések esetén, amelyet akkor alkalmazunk, amikor a cégnek diszkréten kell egy vezetői pozíciót betöltenie, például utódlás vagy minőségi csere esetén.

CEO Advisory – HR Strategy, OD, HR Branding

Vezérigazgatói tanácsadás, amely során a vállalat HR stratégiája van a fókuszban, szükséges szervezeti változásokra teszünk javaslatot, különös tekintettel a vállalat reputációjára, piaci helyzetére, versenytársaira.

HR Reputation

HR tanácsadás, amely során piaci elemzést végzünk, főként kompenzációra és juttatásokra fókuszálva, hogy a HR vezető taktikai információkat kapjon a stratégiai döntésekhez.

EVP (Employer Value Proposition) vállalati tanácsadás

Tanácsadás a munkáltatói értékajánlat fejlesztésében, a generációs elvárások és sikeres piaci megoldások figyelembevételével.

HR Marketing

Nagy toborzási és kiválasztási projektek vagy regionális növekedés támogatása, ügyfelünk piaci jelenlétének erősítése.

Recruitment Support

RPO (recruitment process outsourcing) szolgáltatás, amelyben a HR szervezet részeként vezetői és szenior szintű kiválasztási folyamatokat támogatunk, struktúrált interjúkkal és riportokkal.

Career Counselling

Karrier tanácsadás munkavállalóknak, ahol a hosszú távú karrierlépcsők és új kihívások azonosítása a cél.

Board Services

Igazgatótanácsi és tanácsadói pozíciók betöltésére irányuló keresés nagyvállalati környezetben, nemzetközi partnerséggel, teljes diszkrécióval.